Produse

Login


Newsletter

Banner
Suporturi lumanari
Suporturi lumanari

Suport carti vizita, creione
Suport carti vizita, creione

Cosuri bambus
Cosuri bambus

 
Termeni si conditii

www.littlevietnam.ro este proprietatea S.C. Lotus Decor S.R.L.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.littlevietnam.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Informatiile furnizate catre S.C. Lotus Decor S.R.L. sunt folosite numai in scopul efectuarii comenzii, conform legilor in vigoare. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi mari, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produselor.

Produsele comercializate prin intermediul www.littlevietnam.ro sunt noi, si in momentul livrarii vor fi insotite de factura fiscala.

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. S-au depus eforturi pentru a minimiliza toate diferentele ce pot aparea intre imagine si produs. Orice informatie despre produs se poate obtine trimitand un email la adresa de contact a societatii.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser:
Site-ul
www.littlevietnam.ro  este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea SC Lotus Decor SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. SC Lotus Decor SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.littlevietnam.ro . SC Lotus Decor SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.littlevietnam.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.littlevietnam.ro orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator; de a modifica continutul site-ului www.littlevietnam.ro; sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.littlevietnam.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

SC Lotus Decor SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC Lotus Decor SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Limitarea raspunderii pentru preturi:
Preturile prezentate includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie a produseleor tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.
Valoarea minima a comenzii este de 50 RON. Taxa de expediere si manipulare poate sa creasca in functie de greutatea si valoarea coletului - orice modificare va fi adusa la cunostiinta cumparatorului pentru confirmare inainte de livrare

Orice litigiu aparut intre Clienti si S.C. Lotus Decor S.R.L. va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe aceasta cale, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. Lotus Decor S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Renuntarea la cumparare in mod repetat de catre un client va putea fi considerata un abuz.

 


Cosul cu produse


Cosul DVS. este gol


Contact online

An error occurred during CYahooStatus query:
Error n. 1: Unable to connect to http://opi.yahoo.com
Copyright 2008-2009 www.littlevietnam.ro
Viziteaza magazinul LittleVietnam.ro pe ShopMania